Campagnewebsite voor CIB Vlaanderen

Op zoek naar een ideale manier om je campagne te ondersteunen? Dan is een campagnewebsite echt the way to go! Voor CIB Vlaanderen, de grootste beroepsorganisatie van vastgoedmakelaars in Vlaanderen realiseerden we een heldere digitale campagne. 

CIB Vlaanderen

De uitdaging

De BIV verkiezingen 2020 stonden op het programma, zij kwamen bij ons aankloppen met de vraag hoe ze het best alle kandidaten online in de kijker konden plaatsen. Wij boden hen een digitale oplossing.

Het resultaat

Een digitale campagne die alle kandidaten echt tot hun recht laat komen, met handige share functies zodat ze hun eigen profielpagina volop konden delen via social media. We trokken de huisstijl volledig digitaal door én voegden een paar leuke elementen toe die het geheel dynamischer maakten. Missie geslaagd!

CIB Vlaanderen campagnewebsite
CIB Vlaanderen kandidaat verkiezing

CIB Vlaanderen webdesign

Stijlvolle uitstraling

Het CIB Vlaanderen dat is een echte bruggenbouwer binnen de immo sector. Voor het design gingen we dan ook voor een elegante maar moderne look door genoeg witruimte te gebruiken. Zo geven we de kijker genoeg ademruimte. De branding en fotografie springt zo nog meer in het oog en geeft een exclusief gevoel.


CIB Vlaanderen design deelnemers

Duidelijke communicatie

We streven altijd naar een glasheldere communicatie, ook bij dit project. Wanneer verschillende partijen samenwerken aan één project is het zeer belangrijk om het overzicht te behouden. Het resultaat? Dat was dat we in no-time een sterke website opleverden waar de klant zeer tevreden mee was. Bekijk hier het resultaat. 

BIV verkiezingen de uitvoerende kamer

Wij staan alvast te popelen voor een volgende uitdaging!

Contacteer ons

Ook goesting om samen te werken?

Maak een afspraak