Interculturele evenementenwebsite voor De Centrale 

De Centrale Gent

De Centrale is hét interculturele muziekcentrum van Gent. Het beschouwt de super diversiteit in Gent en in Vlaanderen als haar inspirerend referentiekader en als een uitdagende werkcontext.

De Centrale evenementen

Creativiteit x culturele diversiteit

De Centrale zet in op de artistieke expressies die voortspruiten uit die culturele diversiteit. Daartoe presenteert De Centrale een breed spectrum van levende muziek met wortels in de stad en in de wereld voor een cultureel divers publiek. Het stimuleert de organische overlevering en de transformatie van levende muziektradities.

De Centrale is een broedplaats, een open huis waar kunstenaars, publiek en partners met elkaar in dialoog gaan, zich met elkaar connecteren, evenwaardig participeren en ervaringen delen.

De Centrale kiest voor een werking waarbij kwaliteit, interactie, gedeeld burgerschap en respect voorop staan.


Een boeiende muzieksite

De hulp van Thinline werd ingeroepen voor het ontwerpen en ontwikkelen van een website op maat. De Centrale organiseert tal van evenementen, die een prominente plek op de website moesten krijgen. We verkregen dit resultaat aan de hand van een duidelijke grid, waar bezoekers eenvoudig kunnen doorklikken op een evenement naar keuze. Verder bevat de website veel praktische informatie, van het adres tot infopagina's over elke zaal. Qua design kozen we bewust voor een stijl die aansluit bij de doelgroep van De Centrale: liefhebbers van interculturele muziek.

Wij staan alvast te popelen voor een volgende uitdaging!

Contacteer ons

Ook goesting om samen te werken?

Maak een afspraak