Hop on hop off: website met online ticketsysteem

De hop on hop off watertram is een gloednieuw concept in België en biedt u een totaalervaring bij uw ontdekking van Gent. Een aparte combinatie van een gegidste toeristische rondvaart, mobiliteit en 6 mooie stadswandelingen langs de mooiste bezienswaardigheden van Gent.

Hop on hop off

Een vernieuwend concept

Genieten van een heerlijke boottocht op de Gentse wateren? Een mooie wandeling doorheen Gent?

De hop on hop off watertram combineert het beste van deze toeristische activiteiten.Terwijl wij u van de ene naar de andere halte varen, zorgt uw gids live voor aanvullende info op de city tips en wandelroutes. Geniet van deze boeiende verhalen en laat Gent en zijn bezienswaardigheden helemaal op je af komen.

Klaar om de stad op een originele manier te ontdekken?

Hop on hop off ontdek gent

Tickets, please

Voor Hop on hop off werkten we een volledige digitale strategie uit. We creëerden niet alleen een leuk design en een gebruiksvriendelijke website, maar voegden ook een online ticketsysteem toe. Bezoekers kunnen gewoon via de website hun gewenste tickets selecteren, en deze vervolgens ook ter plaatse afrekenen. De meertalige website werd verder zo eenvoudig mogelijk opgesteld en de focus ligt echt op het duidelijk informeren van potentiële klanten. Missie geslaagd, wat ons betreft!

Hop on hop off tickets

Hop on hop off varen
Hop on hop off ontdek Gent

Wij staan alvast te popelen voor een volgende uitdaging!

Contacteer ons

Ook goesting om samen te werken?

Maak een afspraak