Kwalitatief webdesign voor Heilig-Hartcollege Tervuren

Het Heilig-Hartcollege staat garant voor kwalitatief onderwijs. Verbinding en welzijn staan centraal, met als doel een maximale ontplooiing van de persoonlijkheid van elke leerling. De school bestaat sinds 1904 en kijkt terug op een mooie geschiedenis. Het grote team van leerkrachten staat elke dag klaar om samen het verschil te maken.

De uitdaging

Het Heilig-Hartcollege Tervuren was dringend toe aan een nieuwe website die eenvoudig in gebruik is, maar ook de bezoeker correct informeert. 

Het resultaat

Een website met een hoog gebruikersgemak. HHC kan via het contentmanagementsysteem Creem in enkele klikken nieuwe artikels toevoegen, pagina's aanpassen, ... De frisse lay-out zorgt ervoor dat zowel ouders als leerlingen zich aangetrokken voelen tot de school. Het Heilig-Hartcollege is volledig mee met haar tijd! 

Studierichtingen module

Helder informeren over de diverse studierichtingen is cruciaal om de juiste leerlingen aan te trekken voor jouw school. Door alle informatie online aan te bieden kunnen ouders en leerlingen een bewust en doordachte schoolkeuze maken. HHC kan per studierichting zelf lessentabellen toevoegen, video's, foto's, teksten ... alles om een waardige infopagina op te bouwen. In het Contentmanagementsysteem Creem staat vrijheid centraal, zodat de website mee kan schakelen met de continue groei van het onderwijsveld. Ouders en leerlingen hebben altijd toegang tot alle informatie, waardoor de school minder vragen binnen krijgt.


Kleurrijk ontwerp

Géén saai standaard ontwerp, maar een custom UI & UX design voor Het Heilig-Hartcollege Tervuren. We trokken de drie huisstijl kleuren door in het ontwerp en gaven de school een nieuwe frisse uitstraling. Door gerichte keuzes te maken zorgden we voor een transformatie van de huisstijl zonder de essentie te verliezen. 


Toegankelijk CMS

Leerkrachten hebben reeds heel wat administratie te verwerken en worden overspoeld met zij-projecten. We vonden het dan ook cruciaal om de workload voor het website-beheer tot een absoluut minimum te beperken. Om iets aan de HHC website aan te passen heb je geen technische achtergrond nodig. Iedereen op school kan overweg met het intuïtieve systeem, simpel en efficiënt! Waren er toch vragen? Dan kon Het Heilig-Hartcollege altijd bij ons terechtInformeren = inspireren

Met een actieve blog, hou je de website dynamisch en breng je het leven binnen de organisatie naar buiten. Niets is saaier dan een statische website die over de tijd heen hetzelfde blijft. Dat heeft HHC goed begrepen! De in de kijker pagina leeft en staat vol interessante artikels die zowel studenten als ouders willen lezen met een hoge terugkeer van bezoekers tot gevolg.


Wij staan alvast te popelen voor een volgende uitdaging!

Contacteer ons

Ook goesting om samen te werken?

Maak een afspraak