Innovatieve B2B website voor Isee2

Op zoek naar unieke zelfklevende producten voor de signage of automotive markt? Isee2 is dé referentie in maatwerk, met een sterk netwerk van loyale dealers in Europa. Het bedrijf werd opgericht in 2006 en verruimde sindsdien de product range waardoor het nu op maat gemaakte producten en innovatieve oplossingen levert aan dealers in heel Europa, het Midden-Oosten en Afrika. 


Isee2 signage and automotive

De uitdaging

Isee2 kwam bij ons aankloppen om the next steps te zetten op digitaal vlak om hun groei te ondersteunen. Een slim conversie-traject, een doordachte boodschap en een sterke partnership uitbouwen met hun dealernetwerk waren dé key-targets.

Het resultaat

Een moderne online catalogus waar je alle producten van Isee2 kan raadplegen voorzien van de nodige specificaties en product-sheets. Geen overload aan data en complexe indelingen, maar een frisse website met het oog op digitale ondersteuning van dealers. In een paar klikken een staal aanvragen van een product waar men interesse in heeft, maar ook de eindklanten vinden in no time een dealer uit hun netwerk. Achter de schermen werd een slim lead-proces opgezet waardoor opvolging kinderspel is. 


Isee2 Crystal Celar Permanent

Een ruim aanbod vraagt om productbeheer

De producten en mogelijkheden van Isee2 vormen dé draaischijf van de website. We begeleiden de bezoeker stapsgewijs in zijn keuzeproces en zorgen dat die in geen tijd de nodige info kan terugvinden. We zetten in op het gebruik van filters samen met een duidelijke indeling op basis van categorieën. De beheerder van de website kan zelf de categorieën, merken en types vlot beheren binnen het CMS systeem Creem.

We trachten de bezoeker met voldoende producten in contact te laten komen en zorgen voor een slimme linking van accessoires, gerelateerde producten of alternatieven.


Live chat

Via de implementatie van een live chat kunnen bezoekers op een zeer laagdrempelige manier contact opnemen. Online gebruikers zijn hiermee vertrouwd en krijgen zo snel gerichte feedback op hun vragen.

Voor Isee2 resulteert dit sneller in een conversie dan het reguliere contactformulier en zorgt het tevens voor een extra service naar dealers toe. Zijn er geen medewerkers actief? Dan komt de 'fallback' in werking, zodat bezoekers toch via een handig pop-up formulier contact kunnen opnemen. 


Isee2 Automotive products

Straffe koppeling met Teamleader

Om leads beter te kunnen opvolgen maakten we een connectie met Teamleader via de publieke API. Teamleader is een work management software die ervoor zorgt dat je het overzicht terug krijgt in de vele leads-trajecten en slimmer te werk kan gaan.

Wanneer bezoekers ergens binnen de website een formulier invullen wordt de lead gecapteerd en naar Teamleader doorgestuurd. Hierbij wordt gekeken of de persoonlijke gegevens reeds gekend zijn in de contactdatabase. Bestaande contacten worden hierdoor snel herkend en met kennis van historiek opgevolgd. Binnen Teamleader zorgen we dat elk nieuw contact aan een vaste salesmanager wordt gekoppeld via een slimme verdeelsleutel. Dit zorgt voor een goede spreiding en efficiënte workflow binnen de firma.


Isee2 Automotive webshop

Wij gaan voor totaalverhalen

Bij Thinline werken we niet met templates, maar ontwerpen we alles op maat. Dit zorgt ervoor dat we echt een totaalverhaal kunnen creëren dat perfect aansluit bij jouw bedrijf/merk. Benieuwd naar meer? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Wij staan alvast te popelen voor een volgende uitdaging!

Contacteer ons

Ook goesting om samen te werken?

Maak een afspraak