Een inspirerend contentplatform voor Organistation Of The Future

Een internationaal netwerk waarbij mensen elkaar inspireren vanuit ├ęcht contact. Vanuit authentiek leiderschap trachten ze organisaties en hun medewerkers te laten groeien. Doe mee & ga voor verandering.

Organisation Of The Future

De uitdaging

Een warme wervende meertalige site waarbij alles vlot teruggevonden kan worden. Een online registratiemodule ontwikkelen zodat mensen het charter van OOTF kunnen ondertekenen. 

Het resultaat

Een dynamisch contentplatform zodat Organisation Of The Future naar buiten kan komen met alle nieuws. Dit verhoogt ook de vindbaarheid bij zoekmachines, een must aangezien ze zoveel mogelijk mensen kennis willen laten maken met hun organisatie. De registratiemodule zorgt ervoor dat mensen ook een vrije bijdrage kunnen schenken in enkele klikken. 

OOTF

OOTF initiatiefnemers

Verbindend leiderschap

OOTF dat is een inspirerend initiatief van Wouter Torfs (Schoenen Torfs), Joost Callens (Durabrik), Frans Colruyt (Colruyt Group), Toon Bussuyt (BOSS paints professional), Mathieu Gijbels, Bart Claes (Jbc), Krist Pauwels, Veerle Miller, Steven Pauwels (CHOCO), James Bampfield, Yannick Lierman en Micky Masset (Quinx).

Met het charter van verbindend leiderschap gaan ze voor veranderkracht. Wij ontwikkelden een module zodat iedereen online het charter eenvoudig kan ondertekenen en dat dit op de charterwall verschijnt. Ook is het mogelijk om een vrije bijdrage te storten via de betaalterminal waarmee je OOTF verder een duwtje in de rug geeft. 


OOTF ondertekenaars charter
OOTF webdesgin

Inspireren

Hoe draag je het beste een boodschap uit? Door te inspireren, kennis te delen, ... Daarom dat we voor Organisation Of The Future een dynamisch contentplatform voorstelden. Door relevante content komen mensen in contact met je organisatie. Artikels die kunnen ze delen op verschillende social media platformen, zo vergroot je het bereik van je organisatie. Voor SEO is het ook aangewezen om extra in te zetten op content van blogposts om zo je vindbaarheid op google te verhogen. 

OOTF councils of the future

Wij staan alvast te popelen voor een volgende uitdaging!

Contacteer ons

Ook goesting om samen te werken?

Maak een afspraak