vroedvrouwen de bron

Digitale eenvoud voor De Bron

Vroedvrouwen De Bron is een bruisende praktijk van vroedvrouwen die bewust voor een andere aanpak kiezen. De praktijk biedt een totaalpakket aan van begeleiding en expertise: voor, tijdens én na de bevalling. Er wordt bewust gekozen voor een persoonlijke en nauwe relatie met de ouders in spe, om zo het hele zwangerschapsverhaal zo positief mogelijk te beleven. 

De uitdaging

Door het groeiende succes van de praktijk voelde Vroedvrouwen De Bron de nood aan één overzichtelijke website voor al hun klanten. De vroedvrouwen werken namelijk op verschillende locaties, wat wel eens verwarring kon uitlokken. De nieuwe website moest dus het gezicht worden van de hele praktijk samen en eenheid uitstralen.

Het resultaat

Een mooie website waar de persoonlijke aanpak van de praktijk centraal staat. Stijlvolle zwart-wit foto's geven je inkijk in het werk en de passie van de vroedvrouwen. De website is heel duidelijk en overzichtelijk, maar bevat toch alle nodige informatie voor geïnteresseerden.


vroedvrouwen de bron webdesign

Allemaal digitaal 

Door de digitalisering van de workflow dragen we ons steentje bij aan het werk van Vroedvrouwen De Bron. Wanneer ze minder tijd moeten investeren in administratieve zaken, kunnen ze zich namelijk focussen op wat echt telt: de ouders en hun kind. Via de achterliggende cms van de website maakten we het de vroedvrouwen zo eenvoudig mogelijk. Alles gebeurt vanaf nu ook digitaal: van het raadplegen van de agenda tot het inschrijven in een van de workshops of cursussen.

vroedvrouwen de bron begeleiding na de bevalling

No more questions, please

Voor de komst van de nieuwe website werd de praktijk vaak overladen met vragen. Zo vaak dat het een echt probleem werd. Mensen stelden erg vaak dezelfde vragen en dit vergde gewoon te veel tijd van de vroedvrouwen. Goede informatie was dus cruciaal op de vernieuwde website. We zorgden voor een duidelijke opdeling in categorieën en uitgebreide informatie per topic. Op die manier kunnen potentiële klanten zelf alles terugvinden, voor ze contact opnemen met De Bron. Mensen die toch nog met een brandende vraag achterblijven, kunnen deze nu eenvoudig stellen via een handig formulier.

Het zit in de details

Passie, vertrouwen en een persoonlijke aanpak zijn allemaal waarden die de vroedvrouwen van De Bron hoog in het vaandel dragen. De nieuwe website moest dit dus zeker ook uitstralen. We slaagden hierin door met veel echte foto’s te werken en enkele leuke persoonlijke touchs toe te voegen. Een leuk voorbeeld hiervan is de ‘Welkom kleintjes’ pagina. Daar worden alle baby’s opgelijst die het afgelopen jaar geboren werden via de praktijk. 

vroedvrouwen de bron kindernamen

Wij staan alvast te popelen voor een volgende uitdaging!

Contacteer ons

Ook goesting om samen te werken?

Maak een afspraak