Een sterk vacatureplatform voor SplendIt

Op zoek naar werk of werknemers binnen de IT-sector? Een adres: Splendit! SplendIt is het consultancykantoor op vlak van IT. Niet minder dan 160 consultants en freelancers staan dag na dag klaar om het geschikte profiel aan de juiste vacature te koppelen. Bij hun unieke HR-aanpak staat de werkzoekende kandidaat altijd centraal. Een sterk online vacatureplatform mocht dus niet ontbreken in hun workflow.

splendit

De uitdaging

Een handig online vacatureplatform is vandaag onmisbaar voor elk consultancykantoor. Het is een extra kanaal om potentiële kandidaten te werven en het helpt kandidaten te overtuigen van jouw kantoor. We werden benaderd door SplendIt om een professioneel ogende website uit te bouwen, met een sterk vacatureplatform.

Het resultaat

Missie geslaagd! De inzet van ons team heeft geleid tot een website op het niveau van SplendIt. De overzichtelijke website bevat alles waar kandidaten op zoek naar zijn en meer. Het online vacatureplatform en het achterliggende beheersysteem maken de workflow eenvoudiger dan ooit. Zowel voor de klant als voor de werknemers van SplendIt.

splendit vacatures

Solliciteren in een handomdraai

De focus bij dit project lag overduidelijk op het online vacatureplatform. Deze moest namelijk erg user-friendly zijn en intuïtief werken. We hebben er dan ook alles aan gedaan om het sollicitatieproces zo vlot mogelijk te laten verlopen. Via de pagina ‘onze vacature’ vinden kandidaten meteen alle beschikbare vacatures. Met een druk op de opvallende call-to-action knop laadt je meteen alle nodige documenten op. We maakten de website ook responsief, zodat iedereen op elk device vacatures kan bekijken. Eenvoudiger solliciteren kan bijna niet!

Betere workflow dan ooit

Het beheersysteem achter het vacatureplatform werd ook compleet geïntegreerd in de workflow van SplendIt. Dit bereikten we door onze cms te optimaliseren aan de noden van het consultancybedrijf. Wanneer een kandidaat solliciteert via de website, komen al de documenten meteen terecht bij de consultants van SplendIt. We zorgden er voor dat ze sollicitanten gemakkelijk digitaal kunnen screenen en ze ook onmiddellijk kunnen uitnodigen op gesprek.


splendit vacatureplatform site design

It’s in the data

Daarnaast voegden we ook nog een handige feature toe aan het cms-systeem: een database! Voor SplendIt is het namelijk belangrijk om alle interessante profielen bij te houden in hun systeem. Zo hebben ze in de toekomst altijd toegang tot kandidaten met potentieel. De gestructureerde database vormt een onderdeel van de cms, waardoor het bedrijf er zelf eenvoudig de controle over kan behouden.

Wij staan alvast te popelen voor een volgende uitdaging!

Contacteer ons

Ook goesting om samen te werken?

Maak een afspraak